Wojtek B. Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Witam. Kolejna winetka do sprezentowania. Tym razem jest to figurka myśliwego pochodzącego z zestawu Master Boxa, tutaj in-box: viewtopic.php?t=12236 Figurka jak zwykle w moim przypadku malowana farbkami Vallejo, podstawkę wykonałem za pomocą posypek modelarskich oraz z sztucznych roślinek z akcesoriów do hodowli rybek, tylko drzewko pochodzi z darów natury . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiNI Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Super figurka, podstawka równiez. Mam pytanko. Jak zrobiłeś to drzewko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Witam. Dzięki za ocenę, co do drzewka to tak, pierwsze wybrałem się na spacer tam moim oczom ukazała się odpowiednia gałązka. Następnie uciąłem ją na odpowiednią długość i przykleiłem wikolem do podstawki, kolejnym krokiem było na dolnej części zrobienie korzeni z masy modelarskiej, dwie wystające gałęzie zrobiłem z pozawijanych cienkich drucików a przykleiłem je za pomocą GS. Ostatnim etapem było przyklejenie liści, zrobiłem je za pomocą sztucznych roślinek do akwarium, kupiłem je w zoologicznym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi