albert091283 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Witam wszystkich, co prawda to nie moja dziedzina, ale bardzo dawno temu(ponad 10lat)zakupiłem motor Honda NS 500 z figurka i z tego wszystkiego została tylko figura. Postanowiłem, więc ją troszkę odświeżyć, zmyłem stare kalki i farbę. Przerobiłem nieco kask i dorobiłem garb na kombinezonie. Przed zabiegami wyglądała tak: Po przemalowaniu wygląda tak: Mam nadzieje, że nie jest tragicznie tym bardziej, że jest to moja trzecia pomalowana figurka tej wielkości w życiu. Komentarze i krytyka mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Witam. Nawet, nawet fajnie ci wyszło. Kombinezon mi się podoba, co prawda świeci się trochę ale to w końcu skóra chyba . Kask mi się bardzo podoba, ale twarz mogłeś trochę przy cieniować a oczy wyglądają jakby na zakręcie nie wyrobił , są stanowczo za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Katastrofa.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Katastrofa.................. trudno się mówi i żyje się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 ...nie mówi się trudno ...TYLKO robi sie od nowa ...no chyba że szanowny kolega nie ma ambicji ...ale to juz kwestia osobowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Ktoś tu lewą nogą dzisiaj wstał . Chłopak zrobił tak jak potrafił, mam nadzieję, że wyciągnie lekcję z tej figurki i następne będą lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 ...nie mówi się trudno ...TYLKO robi sie od nowa ...no chyba że szanowny kolega nie ma ambicji ...ale to juz kwestia osobowości To nie kwestia ambicji tylko tego, że nie każdy jest idealny!!! A kolega figfan, jeżeli ma zamiar oceniać moją osobę to może lepiej niech wcale się nie wypowiada, bo sobie tego nie życzę. To nie jest forum psychologiczne do oceniania siebie na wzajem tylko modelarskie a moje prace nie muszą się każdemu podobać ważne, że mi się podobają a i na przyszłość proszę czytać dokładniej, że nie zajmuję się figurkami tylko to była taka mała odskocznia... Dziękuję z uwagę Pozdrawiam Albert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 wow....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2009 wow....... Co w tym jest wow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi