przemek298 Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Witam! Mam zamiar zrobić dioramę, na której pojazdy(wilys jeep)stałby na skale, nad rzeką. Jako imitację skały wybrałem kamien. Mam tylko pytanie jak mam zrobić koryto rzeki w tym kamienu??? Ma on wymiary ok.15X10cm. Z góry dzięki! Przemek298 P.S. Skąd wziąć trawe i ziemę na dioramę??? (w moim mieście nie ma odpowiednich sklepów) Cytuj
afruch Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Oj szczerze wątpię żebyś wydrążył kamień innym sposobem niż jaskiniowcy. Za ziemię możesz użyć ziemi a trawa? To najczęściej niteczki poszarpane i poprzyklejane poszukaj dioram na forum i popytaj twórców jak robili trawę Cytuj
trik22 Napisano 9 Czerwca 2009 Napisano 9 Czerwca 2009 Użyj wiórów tylko najlepiej takich w miarę zmielonych i pomaluj je rozcieńczoną plakatówką. jak chcesz więcej info to zapraszam na gg. 4910476 (często siedzę na niewidocznym) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi