bartass. Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, przedstawiam moja druga w modelarskiej przygodzie figurke Figurka żywiczna, kupiona z ciekawości kiedyś w Bytomiu, malowana humbrolami. Dobor kolorow - wlasna fantazja Wiem, ze zadnych fajerwerkow ani szalu nie ma, pewnie duzo niedociagniec, ale prosze figurkowcow o rzut oka i o cenne porady na przyszlosc Prosze tez o zidentyfikowanie tego osobnika, poniewaz nie wiem nawet jak go nazwac Sory z gory za jakosc i wykonanie zdjec, ale nie mam dobrego sprzetu. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam. Jak na drugą figurkę jest dobrze a nawet bardzo dobrze i z tego co widzę jest to Celt a tarcza jest chyba rzymska ale nie dam sobie głowy uciąć . Szkoda tylko, że tak mało zdjęć. Ale z tego co widzę na zdjęciach to tarcza fajnie ci wyszła a co do figurki to trochę razi mnie malowanie spodni za ostre są przejścia kolorów. A figurkę planujesz dać na podstawkę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 dzieki za odpowiedz, Oczywiscie, podstawka w planach, ale narazie mysle nad jej koncepcja Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Zgadzam się z Wojtkiem, że to Celt i to z tarczą jak najbardziej celtycką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 A nie może być Galem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Szeroko pojęty barbarzyńca i już Mogłeś dać mu inny uchwyt do tarczy bo taki klusek mnie nei przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 A nie może być Galem? Galowie i Celtowie to to samo. W wielkim uproszczeniu Galami nazywali Rzymianie Celtów mieszkających na terenach mniej więcej obecnej Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Fajny "wąsacz" Ciekawa figurka, już ma fajny klimat, mimo braku podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi