premier1986 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Jest to mój pierwszy pojazd wiec proszę o wyrozumiałość. Narazie położyłem podkład. Chętnie posłucham jakichś porad co poprawić jeżeli się da albo na co zwrócić większą uwagę przy następnym pojeździe. Szczególnie mnie interesuje gdzie zrobić pre-shading albo czy w ogóle go robić Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Zrobić jak w samolocie Może trochę mniej wyrazisty ale można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Już zrobiłem bez. tylko teraz jak z lakierami (jaka kolejność) i jak z washem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Pomalowałeś i pocieniowałeś. Błyszczący i kalki. Matowy i wash. Matowy i reszta zabawy Możesz mniej, ja daje tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 vallejo lakiery sie nadadza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Ja używam Pactry a jako błysk możesz użyć Pronto Super Połysk. Vallejo są bardzo dobre, gdzieś w tutorialu o malowaniu aero reggy o nich pisał, możesz sobie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Źle napisałem a nie dam EDITa bo byś nei zauważył, przed washem psiknij sidoluxem bo mat nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Dzięki wielkie za porady. Ty jako jedyny na tym forum służysz mi pomocą przy moim pierwszym pojeździe. Parę nowych fotek z postępów żeby nie było że nic nie robię. Chociaż jako że na uczelni szał przed sesyjno sesyjny to czasu malutko. Wieżyczka z wyrzutnią jeszcze nie pomalowana i tylko wstępnie złożona, koła i jedno narazie zdjęcie po pomalowaniu LAVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Czy ja wiem czy jedyny pomagam, po prostu inni nie mają nic do dodania A pojazd nosi nazwę bodajże LAV Tow Under Armor czy coś w tym stylu, bez 25 bo to oznaczenie wersji z działkiem Bushmaster 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 No TUA owszem jest w nazwie a italeri twierdzi ze 25 też tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Właśnie nie jestem pewien ale producentom bym nie wierzył PS Bez 25 jednak, pogoogloqałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Ok to zmieniam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Ok to zmieniam temat Cześć. I zmień opis skali bo to jest 1\35 a nie 1\48. Temacik ciekawy więc będę śledził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 Fakt. Przepraszam. Przyzwyczajenie z lotniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Dzisiaj trochę znowu popracowałem nad LAV. Właściwie to muszę wizjery zrobić inaczej trochę i pomalować lampy. Kurzenie będę robił tym co widać na chyba przed ostatnim zdjęciu. Po nałożeniu tego trzeba to jakoś dodatkowo zabezpieczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi