Wojtek B. Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Witam. Popiersie Boba skończone, wykonałem je od podstaw z mas modelarskich w całości malowane jest farbami Vallejo. Warsztat: viewtopic.php?t=15040 Efekt końcowy: Proszę o wasze komentarze i ocenę mam nadzieje że się podoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Proszę o wasze komentarze i ocenę mam nadzieje że się podoba. Nadzieja to pewność bez dowodu :P + od podstaw - wygląda jak przedszkolak, który dorwał się do czerwonej plakatówki albo dostał kanapkę z żyletkami - przytłaczająca podstawka - jakoś nie pasują mi do ghula "ludzkie" oczy - białko i źrenica - całość wygląda jak pochlapana farbami.. brak konkretnego cieniowania, detale rzeźby zginęły pod kolorowymi plamkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi