Gość Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Cześć. Przedstawiam zawartość reedycyjnego modelu Volvo F12. 1. Pudełko: 2. Instrukcja: 3. Wypraski: 4. Gumowe opony: 5. "Szkło" i kalka: Na pierwszy rzut oka, wypraski wyglądają nieźle - nie zauważyłem nadlewek. Zobaczymy, jak będzie ze spasowaniem części. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Piękny model! Przede wszystkim gratuluje zakupu ja też mam już zamówiony w sklepie i czekam Można się spodziewać relacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 ja też mam już zamówiony w sklepie i czekam U mnie leży od ponad tygodnia, ale nie było czasu pokazać... Można się spodziewać relacji? Tak. W przeciągu najbliższych 10 lat... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Limited Edition - jak myślicie , czy znowu jest to ,tzw. "chwyt marketingowy"(tak jak jest z TurboStarem-do dziś leży na pułkach), czy naprawdę to jakaś ograniczona edycja ? Pytam bo nie wiem czy kupić teraz czy za parę miesięcy Oczywiście gratuluje udanego zakupu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Bodzio pewnie tak jak z TurboStar'em, chyba tak szybko nie zniknie . Tylu ludzi się deklarowało, że kupi ten model a tu co?. Na Allegro pełno Volv, a nikt nie kupuje prawie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Edycja ograniczona do paru milionów sztuk... Swoją drogą kolego Jarku... pokaż nam w końcu jakąś relację lub galerię a nie inboxy i inboxy... Brakuje mi adrenaliny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Dzisiaj zakupiłem ten modelik, może w tym tygodniu już u mnie będzie . Pozdrawiam PS. A miałem już nic nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Jeżeli kogoś interesuje, to mogę wstawić in-boxa tego starego F12, z Revella, tak dla porównania. Jest zapotrzebowanie ? Oczywiście nowy F12 też do mnie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Swoją drogą kolego Jarku... pokaż nam w końcu jakąś relację lub galerię a nie inboxy i inboxy... Brakuje mi adrenaliny! To na razie będzie trudne, bo cały czas wolny zajmuje mi ta oto panna: Jeżeli kogoś interesuje, to mogę wstawić in-boxa tego starego F12, z Revella, tak dla porównania. Jest zapotrzebowanie ? Jak najbardziej, daj IN-BOXa, można będzie porównywać. Dobrze myślę, że to ten w skali 1:25? Ja do Volvo zakupiłem taki oto dodatek, którego bardziej szczegółowe fotki są w temacie prezentacji dodatków: Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Widziałem że zakupisz ten daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi