Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Kolejny ulep zrobiony. Według mnie jak na razie najlepszy mój model. Był to złom od rosmana, dałem mu nowe życie. Zmiany: Clean Look Beżowo-czarne wnętrze Gleba Felgi od Porsche Odnowienie całości Polskie Blachy Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Wydaje mi się na forum robi się powoli bałagan... Coraz więcej modeli metalowych a przecież nawet w nazwie forum mamy Modelarstwo Plastikowe. Ale jest to tylko moje zdanie. Co do modelu to zdecydowanie za grube ziarno na lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Co do modelu to sie niewypowiem, tylko czemu na forum gdzie sa modele plastikowe jest kolejny ''metalowiec''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 I zgodzę się z Wami.To nie są modele plastikowe dla których jest to forum więc takie posty moim zdaniem powinny być pisane na innym forum a jak już się tu znajdą powinny być usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 VVitek ma racje - trochę za duże ziarno jest, to psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Najlepiej niech w kwestii modeli metalowych wypowie się Admin. Przypominam tylko że była taka sytuacja że ktoś założył wątek z relacją modelu z kartonu i ten temat został usunięty. Myślę że tak powinno być z wszystkimi modelami metalowymi die-cast na tym forum, czy to warsztat czy galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_XD Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Arnold z jednego forum cie wywalili za zaśmiecanie to teraz następne kurde ty to musisz sie dowartościować wstawiając pełno zbędnych tematów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi