Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Kolejny ulep zrobiony. Według mnie jak na razie najlepszy mój model. Był to złom od rosmana, dałem mu nowe życie. Zmiany: Clean Look Beżowo-czarne wnętrze Gleba Felgi od Porsche Odnowienie całości Polskie Blachy Fotki: Cytuj
VVitek Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Wydaje mi się na forum robi się powoli bałagan... Coraz więcej modeli metalowych a przecież nawet w nazwie forum mamy Modelarstwo Plastikowe. Ale jest to tylko moje zdanie. Co do modelu to zdecydowanie za grube ziarno na lakierze. Cytuj
kuba2507 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Co do modelu to sie niewypowiem, tylko czemu na forum gdzie sa modele plastikowe jest kolejny ''metalowiec''. Cytuj
Mipan Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 I zgodzę się z Wami.To nie są modele plastikowe dla których jest to forum więc takie posty moim zdaniem powinny być pisane na innym forum a jak już się tu znajdą powinny być usunięte. Cytuj
Alvaro92 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 VVitek ma racje - trochę za duże ziarno jest, to psuje efekt. Cytuj
VVitek Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Najlepiej niech w kwestii modeli metalowych wypowie się Admin. Przypominam tylko że była taka sytuacja że ktoś założył wątek z relacją modelu z kartonu i ten temat został usunięty. Myślę że tak powinno być z wszystkimi modelami metalowymi die-cast na tym forum, czy to warsztat czy galeria. Cytuj
Bartek_XD Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Arnold z jednego forum cie wywalili za zaśmiecanie to teraz następne kurde ty to musisz sie dowartościować wstawiając pełno zbędnych tematów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi