Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Model z pudła, jedynie nowe felgi oraz pistolet na siedzeniu pasażera. Model miał być gangsterskim wozem, czy wyszło ? - zobaczcie sami Zmiany: Obniżenie Nowe felgi Pistolet na siedzeniu pasażera Przydymione lampy przednie Włoskie tablice rejestracyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Obejrzałem zdjęcia i nigdzie nie zauważyłem pistoletu ... Czy przydymienie lamp przednich to zamierzony efekt czy wynik zadziałania np. kleju CA albo zbyt dużej ilości "cienkiego kleju" Tamki lub Gunze ? Fotki nr 8, 9, 12, 13, 17 (licząc od góry) to raczej galeria innych modeli - na nich Mercedes a prawie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold95 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Lampy dymione to efekt zamierzony, a to, że są takie matowe, to dzieło producenta, przednie klosze mają 1mm grubości i są nacinane (patrz starsze samochody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Mogłeś poprawić te przednie klosze.. Także usunąć nadlewki na końcówkach wydechów bo z tyłu kala to w oczy.. Również mi się wydaję, że lakier jest grubo położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi