TheJackal Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Witam, zamieszczam tutaj fotki modelu motocykla S.W.M. w skali 1:9 włoskiej firmy PROTAR. Jest to pierwszy model motocykla jaki składałem, było to jakieś 1,5 roku temu. Wtedy dopiero wchodziłem w świat modelarstwa i nie przykładałem tak dużej uwagi do malowania modelu oraz dokładności przy jego składaniu. 1,5 roku zrobiło swoje i teraz całkiem inaczej podchodzę do modelarstwa. W miarę możliwości go odnowiłem i poprawiłem błędy jakie pozostały z pierwszego montażu. Od razu zaznaczam że rama niestety nie jest malowana, zdjęcia też mogą byc nie najlepszej jakości (oświetlenie, tło), ale pracuje nad tym, aby były jak najlepsze. Tak się prezentowało Pudełko: A Tutaj już fotki wspomnianego modelu: Czekam Na Wasze Opinie i Wnioski. Pozdrawiam The Jackal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi