TheJackal Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 (edytowane) Witam ponownie, zamieszczam fotki modelu niemieckiej (holowanej) armaty przeciwlotniczej 2 cm Flakvierling 38, firmy Tamiya, w skali 1:35. Model ten był składany przeze mnie (a raczej sklejony) jakiś rok temu. Teraz gdy całkiem inaczej podchodzę do modelarstwa, postanowiłem go odnowic, poprawic zauważone błędy, pomalowałem go, zrobiłem lekkie otarcia i wygląda tak jak na fotografiach. Fotografie póki co też nie są najlepszej jakości, lecz pracuję nad lepszym tłem i oświetleniem. Pozdrawiam i proszę o Wasze opinie. The Jackal Skany Pudełka: Oto fotki: Edytowane 4 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Wsystko otarte a siedziska jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJackal Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Dzięki za zwrócenie uwagi, zajmę się tym. Pozdrawiam i czekam na dalsze Wasze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi