afruch Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Idąc po mieście po dowiedzeniu się o wynikach z matury nie mogłem się oprzeć pokusie zrobienia sobie nagrody . Wstąpiłem do naszego pseudo-modelarskiego sklepiku i zakupiłem sobie takie cudo, za sprawą którego prezentuje in-box: Jedna ramka z przeźroczystego plastiku: Kalki: Wypraska z akcesoriami: Zbliżenia: No i reszta zestawu(wypraski i zbliżenia) Mi model podoba się strasznie! Jest dłuższy od tygrysa :P No i na koniec instrukcja: Model kosztował okrągłe 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Szczerze polecam Ci do tego modelu blaszki Eduarda, poprawiają chociażby przednią szybę i ogólnie dodają uroku. Sam model jest bezproblemowy, trzeba tylko uważać przy odcinaniu maski (jeżeli chcesz pokazać silnik). Niezłe kwity masz w publikacji wydawnictwa Militaria o GMC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Jak narazie to o blaszkach nie myślę, bo kupiłem niedawno jedne to użyłem 5%, ale jak model będę kleił tomoże pomyślę, maskę oczywiścię chcę zrobić otwartą. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy, na obrazku z pudełka tam gdzie jest zamontowany KM jest taka jakby nadbudówka na dachu kabiny. W zestawie nic takiego nie ma to bez różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi