tofik Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Byłem zobaczyłem i jestem pod wrażeniem, polecam każdemu. Widok siedmiu spitfire startujących razem jest po prostu wspaniały, nurkujący na ciebie FW-190 robi piorunujące wrażenie a to co pokazali piloci P-51 to klasa sama w sobie. A teraz parę fotek. Nie są może najlepsze i nie wszystko na nich jest ale nie pojechałem tam po to aby robić zdjęcia Taki mały bonus dla pancerniaków I już na koniec z wycieczki po Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulepiok Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 Zazdroszczę tego dreszczyku emocji. Super fotki, żywa historia. Podziwiać i gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Jeja prawdziwy Jakowlew ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 15 Lipca 2009 Autor Share Napisano 15 Lipca 2009 Jaczki były trzy Oprócz tego co widać na moich fotkach to w locie były j prezentowane Gloster Gladiator, Westland Lysander , DC-3, Bf-108 i trzy Hawker Hurricane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi