marcinw49 Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 pomiem ci tylko tylko tyle Dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Super Super i Super i nic więcej jak mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Robert, i co ja mam Ci powiedzieć. Kurna rewelacyjny pomysł z korkiem na cegiełki. Mega realistyczny. Nie moge się doczekac końca Oby tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 nie no stary wymiatasz ściana z korka rewelka obyś tylko nie stracił zapału przy wycinaniu tych cegiełek ja bym chciał zobaczyć tą ściane w tym drugim szarym malowaniu była by idealna na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Karwan Napisano 16 Maja 2007 Autor Share Napisano 16 Maja 2007 Dziękuję Panom.......Ale to tylko przymiarka. Cegły są trochę za duże. chcę jednak wykleić całą ścianę i zobaczyć jaki będzie efekt. Wtedy albo poprawka, albo malowanie.... raczej na czerwono. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi