Arek17 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Witam dzis na allegro znalazłem modele użytkownika herni3 Linki wycięte przez moderatora Czy to jest nowość?? Czy już były te modele?? Przepraszam, ale nie wiedziałem że linków z allegro nie można linkować.Kolega mi dopiero powiedział. Przepraszam bardzo za to i za naruszenie regulaminu. Jeżeli coś to prosze moderatora o skasowanie tego tematu i na przyszłość bede pamietał. Tematu na razie nie kasuję, niech się użytkownicy wypowiedzą. Generalnie jednak istnieje opcja "zmień", za pomocą której możemy sami edytować własne posty. Mam nadzieję, że dokonana przeze mnie edycja nie wpłynie negatywnie na czytelność wypowiedzi. Pozdrawiam, Kermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Thunderstreak to stawiam na przepak Kinetica a KC135 to AMT/ERTL. Nie sądzę, żeby były to absolutne nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi