bibu26 Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Witajcie mam zamiar wam zaprezentować in-box Porsche którego nie znalazłem na forum: Pudełko Zawartość Po obejrzeniu wyprasek wydaje się wszystko dopasowane i wnioskuje że Tamiya się postarało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Fajnie, że postanowiłeś się z nami podzielić, tylko fotki mogłyby być bardziej doświetlone, bo tak mało co widać. I najlepiej jakbyś zastosował białe i czarne tło, wtedy jakość będzie znacznie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibu26 Napisano 30 Lipca 2009 Autor Share Napisano 30 Lipca 2009 dobra tylko jak naładuje baterie w aparacie to poprawie, a z tym tłem to nie wiedziałem dzięki za info, przyda mi się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi