Pszczółka Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Witam Chcę wam pokazac mój model króry złożyłem 2 lata temu. model jak widac bedzie na zdjeciach sie jeszcze trzyma a przeżył takie turbulencje że aż głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Ładny mam taki sam, wkrótce będzie relacja z budowy . Trochę nie równy lakier, ale model ładnie wykonany, silnik very good. Ps, brak kabli od aku. oraz zbiornika z płynem do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 9 Marca 2007 Autor Share Napisano 9 Marca 2007 Witam a oto chce wam coś pokazac z czym się męczyłem przez 2 dni Filmik utworzony z zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi