Deco Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Kolejne moje nieszczęsne wypociny Tym razem coś niemieckiego dla odmiany od aliantów.Model sklejało się przyjemnie mało szpachli więc godny polecenia dla poczatkujących(takich jak ja).Model ma oczywiście kilka baboli z mojej strony całkowicie zwaliłem plamki na ogonie następnym razem spróbuje wykombinować jakiś szablon, na ogonie jest srebrna plamka strałem się ją zamalowac ale widac za mało nałożyłem farby więc do poprawki i jeszcze ten jakby "szpic w lewej wyrzutni rakiet jest krzywo wklejony.Podwozie na fotach jest troche krzywe ale to już poprawiłem.I owiewka jest zrobiona na "odwal się" tymaczasowo bo narazie brak funduszy na vacu przy najbliżeszej okazji wymienie ja na nową.Ogólnie jestem zadowolony coraz lepiej wychodzą mi przejscia kolorów.A co do wersji kamuflkażu dla "białej 19" jest wiele wersji ja wybrałem tą że kamo jest na tylko na skrzydłach inne źrodła podają że na całym modelu. Oto foty słabe jak zwykle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 No Młody nawet wyszła Ci ta "jaskółeczka" Błędy sam wymieniłeś, szybka jak już wiesz nie tylko u Ciebie nie pasuje natomiast musze powiedzieć że widać u Ciebie postępy Tylko jak zwykle brak Ci cierpliwości Działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi