Wojtek B. Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam ponownie tym razem chciałem Wam zaprezentować ot takiego cudaka. Jako bazę do przeróbki posłużyła mi figurka z zestawu Dragona German Naval Troops w 1/35. Figurka malowana Vallejo a wodę wykonałem z Water Effect tej samej firmy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Bardzo fajna figurka. Za sam pomysł brawa. Wygląda bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Bardzo ciekawy pomysł. Ja osobiscie nie lubie figurek ale na takie zombi lubie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Jakby żywcem z "Piraci z Karaibów" się urwał ;) Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi