Wojtek B. Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam, figurka z stajni Dragona w skali 1/16, malowana akrylami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Fajnie wycieniowane ubranie i dodatki. Tak przy okazji, na czym się trzyma te saperka (chyba to saperka) z przodu? Czy lewe oko jest "uszkodzone"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Jest podbite Ale klasyczna p... tj limo się nei świeci, zaręcza m;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Wojtek B. powiedz jak Ci sie skladalo i kleilo tego miglanca? Ja ostatnio kupilem dragonowskiego Fallschirmjagera w 1/16 i musze powiedziec ze spodziewalem sie czegos o wiele lepszego. Formy odlane niedokladnie, duzo niedociagniec, zuzytej szpachli itp... masakra Figurka fajnie wykonana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2009 bartass ja akurat miałem odwrotnie do tego co ty napisałeś, wiadomo zawsze mogło być lepiej ale tą mogę polecić zwłaszcza za tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi