Arek17 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam. Po obejrzeniu dioramy o zombie kolegi Wojtka.B, naszła mnie chęć też zrobienia takiej. Uwaga bedzie to pierwsza diorama jaką robię, więc nie wiem jak wyjdzie, oby jak najlepiej. Dosyć gadania oto fotki. Moje zombiaki (w trakcie roboty) Oto nieszczęśnik którego dopadły zombie A to dla porównania wielkości (ludzik 1/35) To podstawka dioramki Komentarze negatywne jak i pozytywne mile widziane. Pomoc oczywiście też Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Moim zdaniem krew jest troszeczke z jasna.... mogłbyś troszke przyciemnić żeby to wszystko zróżnicować troszke. Ah i postraj się robić wyraźniejsze zdjęcia. Podowdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 fotki bardzo słabe, ale powiedz czy ma sens robienie kikuta poprzez nieprzyklejanie danej części ciała? wrzuć to do kreta, sklej ciało i dopiero później tnij, żeby to w jakikolwiek sposób wyglądało. A krew też mało rzeczywista. EDIT: np. krew na mundurze powinna być brązową plamą tylko pomalowaną a takie uwypuklenie w miejscach gdzie flaki mogą się posypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ok. Fotki postaram sie zrobić lepsze, kolesia zkleić i zrobic ładniej. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi