michu75 Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 witam wszystkich modelarzy, jestem nowy na forum i od razu mam problem, natomiast niedawno trafił do mnie model su-27 1/48 ale tylko w folii bez instrukcji i bez kalek nie wiem co to za firma ale pachnie mi to chińszczyzną ale postanowiłem go zrobić, moja prośba do wszystkich którzy mieli styczność z modelem su-27 o skany instrukcji a jeżeli komuś by zostały kalki to mogę odkupić. za wszystkie odpowiedzi dziękuje i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 michu75 Hej do mnie idzie właśnie paczka z tym modelem ,jeśli to kitech to jest to kopia academy więc instukcję masz tu http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=106067 Model nie jest aż taki tragiczny ,natomiast kalki są tragiczne więc nawet lepiej że ich nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu75 Napisano 7 Września 2009 Autor Share Napisano 7 Września 2009 witam dzięki za odpowieć ale z tego co widzę a tej instrukcji malowanie wnęcza kabiny to tragedia, mam parę zdjęć kabiny su-27 i z tego co pamiętam z gry Lock On: Modern Air Combat to kolory kabiny są nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker27 Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 zalezy jakie malowanie ma mieć su Hi decal robi kilka ciekawych wzorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu75 Napisano 10 Września 2009 Autor Share Napisano 10 Września 2009 może ktoś mi pomoże bo w dalszym ciągu nie wiem jakimi kolorami pomalować kabinę, wloty powietrza i wnęcze dysz silników, a to co znalazłam na instrukcji nie wydaje mi się żeby było właściwe no bo nie wiem jak panele boczne kokpitu mogą być matowo czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi