jajen Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Mam wielka prosbe do sznownych kolegow. Swego czasu kupilem kokpit do s-3 viking na allegro i teraz okazalo sie , ze brakuje jednej z dwóch wyrzutni fotela. Czy ktos z kolegow podjalby sie odlania tego elementu z zywicy? Wyslalbym poczta wzorcowy element i oczywiscie pokryl koszty przesylki zwrotnej. Jesli ktos zyczy sobie jakiegos rozsadnego wynagrodzenia , czy pokrycia kosztow materialow, to jak najbardziej sie dogadamy. Element jest maly i chyba prosty do odlania (widoczny na zdjeciu). Ja nie mam do tego materialow ani umiejetnosci. Chetnych do pomocy zapraszam na priva. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Witaj ,zawsze mozesz oddac, o ile nie wiedziales o braku. Na necie mozna kupic male porcje żywicy i silikonu na male foremki Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 Serdeczne podziekowania dla kolegi pilex7, ktory bardzo chetnie i zupelnie bezinteresownie skopiowal dla mnie brakujaca czesc do kokpitu vikinga. Jeszcze raz wielkie dziekuje. Podziekowania rowniez dla kolegi Lucas HS, ktory rowniez zaoferowal mi nieodplatna pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi