tomunieczek Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Witam ostatnio kupiłem do połowy złożoną ciężarówkę na ramie do ośki poprzedni właściciel przykleił koła zamiast założyć je luzem i przykleić do ośki takie obrączki wiec mam oczywiste pytanie jak odkleić te koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Z mojego małego doświadczenia wiem że takie sprawy załatwia się siłą Gdzie nie gdzie ,coś podważyć pilniczkiem do paznokci,śrubokrętem itp.Ale z kołami to będzie ciężko ,bo Ci się pourywają -no ale spróbuj delikatnie je ruszyć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomunieczek Napisano 21 Września 2009 Autor Share Napisano 21 Września 2009 no właśnie tez o tym myślę jednym słowem ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Spróbuj je obrócić w tedy nie połamiesz tych części na które są one zakładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi