Gość Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 (edytowane) Witam. I oto powstał główny temat Projektu Grupowego Boeing. Króciutki opis projektu: Zasady są proste. Modele które będą tu budowane to Boeingi (samoloty pasażerskie). Skale są dowolne ( czyli jak dla samolotów pasażerskich to: 1/144 , 1/125 , 1/200 1/280 itp.). Warsztat: Każdy uczestnik zakłada sobie swój warsztat. Tam prowadzi swoją relację z budowy. W tytule jest napisane Boeing...... (i dopiska) -Projekt Grupowy Boeing Galeria: Każdy uczestnik zakłada własną galerię oczywiście z dopiskiem -"-Projekt Grupowy Boeing , Galeria ". Gdy większość modeli już będzie gotowa zostanie utworzony wspólny wątek gdzie będzie po jednym zdjęciu modelu z podpisem. (edit) Info co do zgłoszeń: Zgłoszenie proszę wysyłać do mnie na PW (nazwa użytkownika, model (ewentualnie można sprecyzować malowanie) skala). Lista uczestników będzie aktualizowana w pierwszym poście. Zgłoszenie będą przyjmowane do 30 października(można się zgłosić i budowę zacząć po lub przed 30 październikiem). Lista uczestników: 1. Nazwa użytkownika: KonDi Model: Boeing 727-200 Pan Am 1/144 Airfix Link: viewtopic.php?p=270798#270798 2. Nazwa użytkownika: Kermit Model: Boeing (edit) 3. Nazwa użytkownika: letalin Model: Boeing 737-300 Western Pacific 1/144 Skyline Link: viewtopic.php?t=16340 4.Nazwa użytkownika: mydlo Model: Boeing 737-200 British Airways 1/200 Revell Model: Boeing 737-800 TUIfly 1/144 Revell Link: Link: viewtopic.php?p=272033#272033 5. Nazwa użytkownika: Jey Bee Model: Boeing 767-300 PLL LOT 1/144 Zvezda Model: Boeing 767-300 Gulf Air 50year 1/144 Zvezda Model: Boeing 737-400 Centralwings 1/144 Minicraft 6.Nazwa użytkownika: michalsp3 Model:Boeing 737-800 TUIfly 1/144 Revell Model: Boeing 777-200 JAL 1/144 Doyusha Link: viewtopic.php?t=17994 Link: viewtopic.php?t=17214 7.Nazwa użytkownika : pilex7 Model: Boeing 737-200 South African Airlines 1/144 Airfix 8.Nazwa użytkownika: Arek17 Model: C-17 Globemaster 1/144 Revell Model: Boeing 737-800 Air Berlin 1/144 Revell 9. Nazwa użytkownika: P@wel Model: Boeing 737-800 - Revell - 1/144 - Sobelair Link:http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=21708 10. Nazwa użytkownika: ddzkm Model: Boeing 747-206B KLM, Revell 04223, skala 1/144 Link: viewtopic.php?t=21711 Wraz z rozrostem projektu pierwszy post w tym temacie będzie modernizowanie prze zemnie. Dziękuje i zachęcam do wzięcia udziału w PROJEKCIE GRUPOWYM BOEING! Wszelkie uwagi proszę kierować na PW! Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Proszę o zaglądanie do tematu bo co jakiś czas pojawiają sie aktualizację No i ZAPRASZAM do wzięcia udziału w Projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Przypominam o terminie zgłoszeń. Ci co chcą się przyłączyć mają czas do 30 października! Po tej dacie zgłoszenia nie będą przyjmowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Pozostało 4 dni do zakończenia przyjmowania zgłoszeń. Po terminie nie będą przyjmowane zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Dziś zostanie zamknięte przyjmowanie zgłoszeń. Do godziny 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 No i zakończona czas przymowanie zgłoszeń. Projekt rusza pełną parą. Życzę miłej budowy. PS: W tym temacie też można pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 No i zakończona czas przymowanie zgłoszeń. teraz tym co nie zdążyli się zapisać pozostało oglądać kolejną edycję "w zamkniętym kręgu" niemniej życzę Wam Panowie wspaniałych modeli i oczywiście będę kibicował Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 KonDI mam pytanie.Bo ja już jestem w projekcie z tym 777 ale zakupiłem też 737-800 golbair.Ipytam się czy jego też bęe mogł robic w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 michalsp3 pewnie. Nie widzę przeszkód ku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 To fajnie.W weekend postaram się założyć wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Melduję się z moim misiem na mecie! oto galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 No pierwszy model wyjechał z hangaru Czekamy jeszcze na kilka modeli i zakładamy wspólną galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 To Militarne nie mogą być przeciesz Boening robi B-52? i inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 No mogły by być , ale to projekt głównie samolotów pasażerskich. Z tego co pamiętam to mamy chyba jednego C-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 a weś rozszerz tematykę to ja moze dołączę z b-52 alb oz tym c-17:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 To śmiglak by się też załapał)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Czas przyjmowania zgłoszeń już miną. No ale może być wyjątek ;) Już nie mogę edytować pierwszego postu , więc na razie Cię tam nie wpiszę. Ale napisz jaki model , skala i ewentualny link do tematu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Czas przyjmowania zgłoszeń już miną. No ale może być wyjątek ;) Już nie mogę edytować pierwszego postu , więc na razie Cię tam nie wpiszę. Ale napisz jaki model , skala i ewentualny link do tematu. ;) Jakby trzeba było coś tam wpisać, to mogę spróbować tu czy tam się rozejrzeć za możliwościami... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 ale ja nei chciałem startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Kermit jbc to będę się z Tobą kontaktować na priv Częściowo te też Twój projekt to ja moze dołączę z b-52 alb oz tym c-17:) A to , to co ? Ale jak nie chcesz to nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 ale może nie obiecywałem chciałęm zrobic projekt grupowy pt. PZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Przecież nie jest powiedziane , że jak tu coś napiszesz to już bezwzględnie musisz brać udział w projekcie Projekt pt. Polskie Zakłady Lotnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Częściowo te też Twój projektTak... Mój warsztat jest wstrzymany na czas remontu mieszkania, a leży na nim jeszcze Airbus. Do Boeinga jeszcze daleko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Ale na starcie pomagałeś w sprawach organizacyjnych Nie martw się , ja swojego prawie skończyłem , zostało przykleić podwozie...jak go wyczyszczę z kurzu i przyniosę z modelarni...we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 No czyli wszystkie samoloty,heliki produkowane i zaprojektowane w tych zakładach oczywiście wchodzi też An-2 i mi-2 bo były produkowane w PZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi