wolvi Napisano 7 Grudnia 2006 Share Napisano 7 Grudnia 2006 Rok temu z hakiem, dostałem gotowy, wykonany, bez wnętrza, bez peryskopów, bez fototrawionek, Tygrys I wersji późnej. Wymieniłem, prawie wszystko, tylko nie ma peryskopów i trawionek. Miał wykonany gęstą farbą kamuflaż, który zamalowałem białą akwarelą i zakleiłem płócienną taśmą, która ma imitować szmatki maskujące. Przysypałem drutami i siankiem z pędzla. Wykonałem dio z atlasu i pędzla malarskiego, kred i kredy szkolnej jako śniegu(grunt to drewniana stara deska do krojenia ) proszę i proszę o oceny. P.S.> Tak mi się spodobał białe kamo, że Panterę chyba równierz walnę białą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 7 Grudnia 2006 Share Napisano 7 Grudnia 2006 witam Zrób lepsze fotki- przy naturalnym świetle, bo kolorów nie umiem rozpoznać :/ Nie wiem czemu, ale te szmatki do mnie nie przemawiają... za grube jakies takie, jakby je 35 razy powiększyć, to mogły by materace wyjść Więcej powiem jak zobacze lepsze foty ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 7 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2006 Jak co to taśma, ma 0,2 mm, a na foty to do soboty wytrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi