Robert822 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Mam zamiar skleic ten model po ukonczeniu Charles w.Morgan ale zastanawia mnie jak tam uzyskac takie malowanie jak pokazano w instrukcji.Czy malowac kazdy element osobno(chodzi mi o kamuflaz)czy dopiero jak bedzie sklejone to naniesc kolor kamuflazu na wszystkie elementy.Prawde mowiac nie wiem jak za to sie zabrac -licze na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 czy dopiero jak bedzie sklejone to naniesc kolor kamuflazu na wszystkie elementy a to musisz sobie sam odpowiedzieć jak będzie Tobie wygodnie i czy dasz radę nanieść kamuflaż we wszystkie miejsca ze swojego punktu widzenia sądzę, że na takim złożonym okręcie jak Tirpitz nie uda się Tobie dotrzeć z farbą we wszystkie zakamarki (w sposób, który będzie wyglądał przyjemnie dla oka) i podzieliłbym pracę/malowanie na kilka etapów Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Serdeczne dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi