Aleksander Zielony Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Zapraszam wszystkich zainteresowanych do mojej galerii. Zdjęcia pochodzą z różnych zlotów militarnych. Na fotkach nie tylko sprzęt, ale też to jak brudzi się pojazd w warunkach terenowych. Zapraszam do oglądania i zassysania. Edit... Link jest nie dopuszczany przez regulamin forum... Mod... Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Proszę o dostosowanie ekspozycji zdjęć do regulaminu forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 Proszę o dostosowanie ekspozycji zdjęć do regulaminu forum... A SZKODA, BO INACZEJ WEBSHOTS NIE POZWALA POKAZYWAĆ GALERII, bynajmniej ja nie znam takiego sposobu. A zdjęć którymi chciałem się z Wami podzielic jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Pozwala w postaci miniatur do zdjęć... Również w takiej formie... I takiej... I takiej... Zatem nie ma problemu w ekspozycji zdjęć aby było to zgodne z regulaminem forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 Zapraszam do albumu, w chwili obecnej są tam 293 fotografie z różnych zlotów. Ok, dzięki za instrukcję. Ponieważ bojów z regulaminem toczyć nie należy, podaję cztery fotki dla zachęty. Reszta jest w albumie, kto ma ochotę to zapraszam do obejrzenia całości. Zdjęć będzie przybywać, gdyż mam jeszcze ich sporo do załadowania. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi