Chwat Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Witam towarzyszów z forum! Przedstawiam Wam dziś modelik mojego pierwszego wiatraczka jakim jest Sea Dragon. Modelik Italeri składał się dość przyjemnie choć nie obyło się bez rękoczynów i różnych innych słów . Wiem, że modelik nie jest idealny i ma sporo błedów ale jestem dosyć z niego zadowolony. Koniec gadania, oto on (bijcie, bluzgajcie i oceniajcie! ) I na koniec małe porównanko No... koniec W przyszłości planuje jeszcze małego wascha na liniach podziału blach itp. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Troche słabe zdjęcia Model ogólnie ok, kaleczki ładnie leżą ,model czysto zrobiony ale czemu nie szpachlujesz i szlifujesz składań(silniki ,gondole,kadłub) i maskuj przezroczyste elementy do malowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi