Chwat Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Witam Pokażę Wam dzisiaj modelik niedokończonego migusia... Czemu niedokończonego? Bo czeka na kalki, które mogą nigdy nie nadejść więc zdecydowałem się na pokazanie pierwszego latadła w moim wykonaniu. Aha, modelik przyjemny i dosyć bezproblemowy. Wystąpić mogą małe problemy w spasowaniu połówek kadłuba. Z góry mówię, że model niema jeszcze matowego lakieru, kalek i wascha. Bijcie I na koniec małe zapowiedzi warsztatowe No i koniec... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 A-10! Wygląda smakowicie. W jakim malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Wszystko ładnie pięknie, tylko taka jedna mała uwaga . szpachla twoim przyjacielem jest i basta ...te szpary na połączeniu skrzydeł z kadłubem to za ładnie nie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid98 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 fajny ja wczoraj sklejałem mig 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi