Modelarz Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Witajcie ! Dla zdrowia oderwałem się na chwilę od siedem-dwójek i montuję KW-1 w 1:48. I bardzo mi się ta skala podoba. Nie będzie to żaden konkretny, poparty dokumentacją egzemplarz - postaram się za to o ciekawe malowanie. Zachęcam do oglądania, krytykowania i kibicowania. To ostatnie najbardziej mi się przyda, bo muszę w końcu coś skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Zostawisz otwarte włazy ? On pustawy jest w środku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Włazy wszystkie będą pozamykane, tylko pierw muszę je dosztukować bo zapodziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 Maleńki kroczek do przodu: Szczęśliwie odnalazłem zaginione włazy i poprawiłem błąd wytknięty przez kolegów z PWM. EDIT: Nowe zdjęcia z "dziennej" sesji wstawiłem, słońce dzisiaj dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 ładny model i skala fajoska a czy jakis KV z HB ma wnetrze wiem ze t34 tak ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Dlaczego jest brązowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 26 Września 2011 Autor Share Napisano 26 Września 2011 Ojej, mojego starego Klimenta wyłowili To były moje pierwsze przygody z aerografem, nie byłem zadowolony z uzyskanego efektu i czołg nie doczekał się ukończenia. Zmywałem farbę parę razy, ciężka przeprawa z nim była. Na dzień dzisiejszy model ma status "zaginiony w akcji". Na razie nie planuję do niego wracać, jeszcze się zobaczy. Żaden z serii KW wnętrza nie ma. Ale te modele są warte polecenia, tylko grille trzeba dokupić fototrawione bo kiepsko wyglądają. Dumo, czołg jest (był) brązowy bo miał być 2 kolorowy: brąz wycieniowany, na to maski i wycieniowana zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi