b.aleksandrowicz Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_edytor%C3%B3w_grafiki_wektorowej Do wyboru do koloru ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Stworzyłem swój arkusz kalek I tu jeszcze pytanie , jak to pomniejszyć do rozmiarów takich by pasowały?? Jak ktoś umie to zrobić niech pisze na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Koledzy! Poszukuję numeru farby Model Master Akryl koloru z kaduba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 To nie jest biały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Nie jest to dość jasny niebieski No i gdyby ktoś miał wątpliwości: LINK [edit]Poprawiłem link. Kermit[/edit] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Racja , właśnie przetrzepałem kilka galerii. Na szybko popatrzyłem na dostępne MM i chyba jedyne wyjście to biała + kilka kropel niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 trochę się rozglądałem za tym kolorem ale nic sensownego nie znalazłem, zastanawiam się natomiast czy tych paru kropel niebieskiego nie spróbować dodać do błyszczącego lakieru kładzionego na biały podkład Jędrek ps. Konrad zlituj się z takimi długimi linkami w treści posta, używaj zapisu: tu wklej adres]tu coś napisz np. link, klik itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 A inni producenci nie maja takiego koloru?? Może Humbrol , Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Myślę że bez mieszania się nie obejdzie. Nie znajdziesz jednego idealnego koloru do AirCanada. Pomyśl nad tym mieszaniem biały + delikatny niebieski ( może revellowski 752 Blue Clear ? ) PS. rozumiem że będziesz robić A321. Jak poradziłeś sobie z kalkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Kalki AirCanada nie są skomplikowane. Napis , rejestracja i logo. Z liściem może będzie problem ale chyba dam zrazie z pomocą kolegi truckman'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Poszukuje fotek komory podwozia Boeing'a 767-300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Na Allegro.pl pojawił się Boeing 7e7-8 Dreamliner Dostępne malowanie do tego model to jedynie Boeing? Edytowane 11 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Na Allegro.pl pojawił się Boeing 7e7-8 Dreamliner znaczy się 787? Dostępne malowanie do tego model to jedynie Boeing? tak, instrukcja jest do wglądu na stronie Zvezdy Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 znaczy się 787? Zgadza się. Jest to inne oznaczanie 787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Na Allegro.pl pojawił się Boeing 7e7-8 Dreamliner Dostępne malowanie do tego model to jedynie Boeing? Tylko, że link, który podstawiłeś prowadzi do aukcji z F-18... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Link był dobry bo 2 razy wchodziłem przez ten link z forum. Teraz wchodzę i nazwa zamieniona na "F-18..." zdjęcie zostało opis też a cena zmienione. Nie rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Link był dobry bo 2 razy wchodziłem przez ten link z forum. Teraz wchodzę i nazwa zamieniona na "F-18..." zdjęcie zostało opis też a cena zmienione. Nie rozumiem o co chodziNa tej aukcji nie ma nic o 787 - jak otworzysz aukcję, to odśwież okno przeglądarki (F5). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Już nic nie ma o 787.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Boeing 7e7-8 Dreamliner Powinno już działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Czy w zestawie Boeing 737-800 KLM (04245) Revell'a są te same wypraski co w Boeing 737-800 HARIBO (04268)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 z tego co pamiętam to tak, nie mam w tej chwili pod ręką swoich pudeł by na 100% potwierdzić u Revella przeważnie zmieniają się kalkomanie i instrukcje, wypraski pozostają te same Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Czy posiada ktoś numery farb SAS Airlines ( podane w A340 Revell)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Czy posiada ktoś numery farb SAS Airlines ( podane w A340 Revell)? Kadłub (M) - 371 revella jasnoszary Ogon (N) - 54 revella granatowy błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Dzięki HiTower. A ten czerwony na silniki to jakie numery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Silniki (B) - 330 revella czerwony ognisty ale dziwne bo jest napisane jedwabisto matowy a nie połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi