tankista17 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Cześć! Przedstawiam Wam tego cudaka od takiej firmy co ma konika jako logo. Fajne to coś Gąsienice: Bardzo ładnie odlane (szkoda że z ramkami). Nie ma żadnych śladów po wypychaczach, czyli jest git. Mają jedną podstawową wadę... ich wielkość Ale dla naszych forumowych masochistów są wielkie jak pchły, czyli sklejalne Błotniki, kółka i inne duperele... Gratisy które znalazłem w pudełku: Sprężynki do podwozia, blaszki, łańcuszek, (chyba) żywiczny Frycek oraz kalki of kors. Zestaw posiada jako takie, kompletne wnętrze. Ogólnie ślady po wypychaczach znalazłem tylko na wannie (pomiedzy nitami ). Damy radę. Model posiada ładnie odwzorowane spawy. Bardzo ładny model. Jest tylko jedno przedstawione malowanie z 21 dywizji pancernej - Normandia 1944. I mam pewien dylemat, bo coś bidnie ze zdjęciami oryginału I przepraszam za jakość zdjęć Czas w końcu się wziąść za nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 mam takiego samego tylko od trumpka, ciekawe bylo by porownanie obydwoch... Na armoramie albo na perthmodel... czytalem ze Twoj jest fajniejszy ale ciekawy jestem jak to wyglada na prawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi