Micky Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Witam, wczoraj doszła do mnie nowa paczuszka z cudownym wozem ze stajni czarnego konia na żółtym tle. Gdy pierwszy raz kupiłem Revella (Audi R8) troche się zraziłem co do tej firmy - duża ilość nadlewek, powykrzywiane części, troche tandetny plastik lecz spasowanie jako tako było dobre. Teraz otwieram pudełko szukam skaz no i co? NIC brak nadlewek, nawet jam skurczowych nie ma nie wiem o co tu chodzi, bo Ferrari jest z 2004 (model 2005), a model Audi z 2007. Spasowanie części wyjdzie przy robocie, ale patrząc na to wszystko myślę, że nie będzie problemów. No to pora na zdjęcia IN-BOXa Tutaj taka mała impreza rodzinna No i prawidłowa część in-boxa Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Sam przymierzam się do tego modelu i poluję na niego. Gratuluje zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Hehe dzięki ,jeszcze raz naprawde polecam, ale może nie na 1-szy model, bo szkoda takiego dupowozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 No modelik zacny Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Ostatnio Revell się poprawił, i ładne linie podziałowe, jak już są nadlewki to minimalne i proste do usunięcia. Dzięki za in-box . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi