Micky Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Oj co wy robicie z tym plastikiem, że wam pęka jak styropian Ja mocze tydz. części w DOT-4 i są twardsze niż po wycięciu z ramki Może Revell ma lepszą jakość niż Fujimi, ale pomimo tego i tak współczuję, bo kawał porządnej modelarskiej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 Czyściłem karoserię 612 Revella i jest ok. Z tego co zauważyłem, Fujimi i inne marki mają bardziej delikatny, cieńszy plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Potwierdzam italerowskie plastiki pękają w dot 4 ale stare Revela też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Mój CHARGER Revella moczył się 5 dni w docie i też nic nie pękło a LEXUSA rzeczywiście szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Czekam na nową karoserię. Kilka dni temu została wysłana. Powinna być na początku lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi