pingiel12 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 (edytowane) Witam, chciałbym wam pokazać mój 4 w życiu model(zaznaczam że mam 13lat) który skończyłem wczoraj, a dziś już jedzie na konkurs w Grudziądzu wraz z ISMR:) Oto zdjęcia(jest on nie przybrudzony do końca): Edytowane 14 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Nawet wiek, nie zdejmuje z Ciebie odpowiedzialności, żeby zobaczyć post, który wysłałeś. Czy widzisz jakieś zdjęcia? Może coś takiego byś zrobił: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pingiel12 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Nawet wiek, nie zdejmuje z Ciebie odpowiedzialności, żeby zobaczyć post, który wysłałeś. Czy widzisz jakieś zdjęcia? Może coś takiego byś zrobił: już zrobiłem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Bardzo fajny strzelający zestaw. Życzę sukcesu na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi