szogun Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Witam, niedawno (wczoraj) ukończyłem tytułowy model od Dragona. Co do modelu to kleiło się go nieźle (choć miejscami trzeba było użyć szpachli), blaszki dodane to tylko siatki, dodane zostały jeszcze metalowe liny (których nie dałem, gdyż chce ich użyć przy budowie bergepanzer'a). Największym błędem modelu (mojego wydania tylko - przynajmniej tak mi się zdaje) było danie zderzaków (?) gumowych tylko że oby dwóch lewych - więc w efekcie nie dałem ich i zostawiłem tak jak było . Miał być to dla mnie model luźny, zrobiony prosto z pudełka tak jak jest w instrukcji. No teraz najważniejsza część mojego post'a - zdjęcia I zdjęcie co prawda zbyyyyt ciemne, ale wrzucam gdyż uważam że fajnie wygląda P.S. Model na zdjęciach wygląda gorzej niż w rzeczywistości, no cóż muszę potrenować robienie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Model fajny. O jakie zderzaki ci chodzi? Raczej o tylne zasobniki Ja na twoim miejscu dał był ten jeden a drugi całkiem zeszlifował ( tą część do której go się przykleja ). Ale jak miał to być model luźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 troche za bardzo zakurzony, wyglada to dziwnie, gasienice zapasowe na bokach wygladaja egzotycznie czemu one nie sa prostokątne tylko w kształcie trapezu troche widac ze podwozie nie trzyma poziomu ale nie jest zle, te zasobniki z tyłu jakies takie maciupkie sie wydaja. Ogolnie nie jest tragicznie ale bez rewelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 nawet ładnie ale zimmerit to o ile wiem "pasek pod paskiem" a nie kratki poza tym za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 jarecki to już gotowy zimmerit Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogun Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 jarecki to już gotowy zimmerit Dragona. Dokładnie - ten zimmerit był gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Ładny, ale gąsienice ździebko krzywe, zwłaszcza lewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 no i siatki na tylnej plycie silnikowej totalnie zamalowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lory Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Taka moja mała opinia, zamknij silnik, będzie lepiej, on był inaczej malowany w tej widocznej części. Ale ogólnie modelik fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi