krzychu-onisk Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Witam, ostatnio zakupione Pz.II F & Humber II Revella w 76, są to stare modele Matchboxa, więc cudów nie ma co się spodziewać. Robię inboxa obu na raz, ponieważ bezsensem było by zakładać 2 oddzielne wątki z takimi "zabaweczkami". Pz.Kpfw.II Ausf. F: Pudło: W środku: Dwie ramki z żółtawego typowo Revellowskiego plastiku. Gąski typu "gumisie" Kalki i malowania Trochę "detali" Humber Mk.II: Pudło: Dwie ramki z żółtawego typowo Revellowskiego plastiku. Kalki i malowania Trochę "detali" Podsumowując: małe zabawkowe wręcz zestawy, dostajemy tam dodatkowo podstawkę (jak w każdej 76 Revella), mi się spodobali figuranci, jak na dokładność całego zestawu prezentują się nawet ładnie, obawiałem się gąsek w wykonaniu Revella, jednak te dają się zgiąć, nie pękają, tylko nie wiem jak będzie ze sklejeniem ich, pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi