krzychu-onisk Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Witam, ostatnio zakupione Pz.II F & Humber II Revella w 76, są to stare modele Matchboxa, więc cudów nie ma co się spodziewać. Robię inboxa obu na raz, ponieważ bezsensem było by zakładać 2 oddzielne wątki z takimi "zabaweczkami". Pz.Kpfw.II Ausf. F: Pudło: W środku: Dwie ramki z żółtawego typowo Revellowskiego plastiku. Gąski typu "gumisie" Kalki i malowania Trochę "detali" Humber Mk.II: Pudło: Dwie ramki z żółtawego typowo Revellowskiego plastiku. Kalki i malowania Trochę "detali" Podsumowując: małe zabawkowe wręcz zestawy, dostajemy tam dodatkowo podstawkę (jak w każdej 76 Revella), mi się spodobali figuranci, jak na dokładność całego zestawu prezentują się nawet ładnie, obawiałem się gąsek w wykonaniu Revella, jednak te dają się zgiąć, nie pękają, tylko nie wiem jak będzie ze sklejeniem ich, pożyjemy zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi