ArmiA Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Witam Czy ktoś z was nie ma przypadkiem jakichś materiałów o Ile-14? Mam niezłe plany i wszystko, co było na airliners i w google, ale ciągle brakuje mi zdjęć np. silników, przedziału dla stewardesy itp. Wiem, że Midland wydał o tym samolocie książkę, ale nie mogę jej znaleźć. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Doskonałe rysunki,przekroju kadłuba,wnętrza kabiny znajdziesz na wkładce z planami IŁ-14 (format A-3) w Aerpolanie nr.27, jest to nr.6/2000. W numerach 26 i 27 są również zdjęcia oraz ciekawe artykuły na temat tego samolotu. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 18 Listopada 2009 Autor Share Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki. A wiesz może gdzie można nabyć ten numer? Na stronie Altaira nie znalazłem oferty sprzedaży archiwaliów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi