ArmiA Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Witam Czy ktoś z was nie ma przypadkiem jakichś materiałów o Ile-14? Mam niezłe plany i wszystko, co było na airliners i w google, ale ciągle brakuje mi zdjęć np. silników, przedziału dla stewardesy itp. Wiem, że Midland wydał o tym samolocie książkę, ale nie mogę jej znaleźć. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
KRYSTEK Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Doskonałe rysunki,przekroju kadłuba,wnętrza kabiny znajdziesz na wkładce z planami IŁ-14 (format A-3) w Aerpolanie nr.27, jest to nr.6/2000. W numerach 26 i 27 są również zdjęcia oraz ciekawe artykuły na temat tego samolotu. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj
ArmiA Napisano 18 Listopada 2009 Autor Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki. A wiesz może gdzie można nabyć ten numer? Na stronie Altaira nie znalazłem oferty sprzedaży archiwaliów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi