Kermit Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Witam Kupiłem dzisiaj model Revella o nrze kat. 04070, Northrop B-2 Stealth Bomber (skala 1:144); po otwarciu stwierdziłem, że nie wydrukowała się czwarta strona instrukcji. Czy ktoś może posiada taki model i ma pełną instrukcję? Bardzo prosiłbym o skan tej brakującej czwartej strony (albo na maila albo na forum)... Sprawa jest pilna, mam tylko 4 dni, by podjąć decyzję czy oddać model, czy zdobyć brakującą stronę... Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Kermit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Poszukaj na stronie Revella tego modelu, może bedzie miał instrukcje w pdf-ie do ściągnięcia i gotowe !!! www.revell.de/en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 21 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2006 Już przeszukiwałem i nic z tego. Może gdzieś na jakichś stronach ktoś umieszcza instrukcję, lecz na pewno nie Revell na swoich stronach. Dla tych, którym nazwa i/lub numer katalogowy nic nie mówią, zamieszczam zdjęcie modelu (bezpośrednio ze strony producenta): Jeśli ktoś może, to pomóżcie! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 21 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2006 Napisałem właśnie maila do producenta (niestety, kaleczę trochę angielski, niemieckiego ni w ząb, ale może zrozumieją, o co mi chodzi); może oni coś pomogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Już przeszukiwałem i nic z tego. Może gdzieś na jakichś stronach ktoś umieszcza instrukcję, lecz na pewno nie Revell na swoich stronach. Niestety się mylisz część modeli ma instrukcje w formacie PDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 mirage3, które modele mają? Kiedyś przeglądałem Revella regularnie i nie natrafiłem na instrukcje przy opisach modeli. Może w jakimś specjalnym dziale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Dla mnie to tez nowosc Kermit Twoja prosba nie dawala mi spokoju juz od wczoraj. Szukalem we wszystkich znanych mi miejscach w sieci i powiem, ze wyszly z tego nici. Jednak mamy Swieta i w tym okresie zdarzaja sie cuda. Mam model w 72-ce i juz mialem pytac czy moze z niego cos sie przyda gdy normalnie doznalem olsnienia, ze i ten model kiedys robilem, a ze zbieram wiekszosc instrukcji od modeli, ktore zrobilem ruszylem na poszukiwania. Znalazl sie nawet model w pokoju dzieciakow ale w oplakanym stanie a dla Ciebie mam to Jako, że problem został rozwiązany, temat zamykam. Podaję dodatkowo jeszcze jeden link do strony tej instrukcji - na moim serwerze: KLIK Pozdrawiam, Kermit Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Np: KLIK1 KLIK2 KLIK3 EDIT: Piotrek, czy Ty zerkasz czasem na posty, ktore wysylasz? Wkleiles takie dlugasne linki, ze forum rozjechalo sie na 3 strony w bok. W takich sytuacjach dawaj linki tekstowe, a nie wklejaj calego adresu... Majek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2006 Dziękuję, Okonek! Jesteś Wielki! Już myślałem, że będę musiał nie wiem co robić, by skleić ten model do porządku. Dobrze, że na świecie są jeszcze ludzie, którzy chcą i potrafią pomóc. Jeszcze raz wielkie dzięki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 EDIT:Piotrek, czy Ty zerkasz czasem na posty, ktore wysylasz? Wkleiles takie dlugasne linki, ze forum rozjechalo sie na 3 strony w bok. W takich sytuacjach dawaj linki tekstowe, a nie wklejaj calego adresu... Majek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 Dziękuję, Okonek No Problem To teraz czekamy na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2006 To teraz czekamy na relacje Jak tylko skończę Groma, nad którym teraz pracuję, natychmiast zabieram się za B-2. Postaram się nawet robić zdjęcia po każdej fazie pracy nad modelem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 Jakiego Groma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2006 Aktualnie pracuję nad ORP Grom firmy Mirage Hobby, w skali 1:400. Według moich przewidywań, powinienem jeszcze w tym roku go skończyć, ale czas pokaże, jak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 No to pokazuj szybciutko w dziale okretowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 23 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2006 Ok, być może już jutro będę miał zdjęcia kadłuba Gromu, tylko muszę namówić siostrę, by mnie odwiedziła z aparatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 24 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2006 W dziale okrętowym umieściłem już zdjęcia aktualnego postępu pracy nad modelem. Na skróty można kliknąć: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=1894 Miłego oglądania, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 Dzisiaj chcę się z Wami podzielić moim pozytywnym zdziwieniem i zaskoczeniem, jakie wywarła na mnie firma Revell. Gdy szukałem instrukcji, napisałem do Revella maila w sprawie braku tej strony, której szukałem. W piątek, ku mojemu zdziwieniu, otrzymałem od Revella list wysłany pocztą lotniczą. W kopercie formatu A4 znalazłem pełną instrukcję do mojego modelu wraz z szukaną przeze mnie stroną. Byłem w szoku. Gratulacje, Revell! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Mnie do tej pory tez jeszcze nie zawiedli. No to za Revella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 Za Revella! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2007 To teraz czekamy na relacje Jeszcze raz dziękuję za tę stronę instrukcji. Może nie do końca z życzeniem, ale model jest już w galerii. Wystarczy kliknąć tutaj. Pozdrawiam PS: Ale jeśli ktoś bardzo chce, to relację z budowy też mogę zamieścić - mam kilka fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi