Toff Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Kolejna mała diorama ode mnie, tym razem rosyjscy grenadierzy z okresu wojen napoleońskich (1806-07). Producent - Italeri - na pudełku podaje jeszcze nazwę "Pavlow regiment" (pisownia oryginalna). Skala oczywiście 1:72. Pudełko: Oraz meritum: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Jakim pedzelkiem malowales detale ? Malowales przy szkle powiekszajacym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Na morenie ich chyba widziałem, no no... ciekawe , tak jak husarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 (edytowane) osz kurde - super to wygląda jak na tak małą skale fajnie pomalowane detale... kurde namówiłeś mnie, chyba sprobuje pomalować jakiś maluszków w 72 ps. a z czego zrobiłeś trawę? Edytowane 9 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Witam. Nie wiem co napisać; pogratulować ci figurek czy wzroku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Malowałem pędzelkami mag-pol'u, numery 4 i 0 (zero właściwie tylko do oczu, czwórka nówka, jeszcze nie zajechana dlatego dało się nią malować detale). Szkła powiększającego nie używam (chyba że za takowe uznać okulary ), a trawka to po prostu trawa elektrostatyczna, gdzieniegdzie przesmarowana farbą o innym odcieniu zieleni, żeby nie była zbyt monotonna i sztuczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi