miś Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Witam, Wracam po nieudanym okresie z poprzednim modelem (A319), mam nadzieję na równie serdeczny doping jak i pełne powodzenie tym razem. Model wybrałem kierując się malowaniem, dla mnie jest interesujące i niecodzienne. W tym temacie będę publikował postępy prac nad nim. In Box Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Podbijam. Czekam na postępy. pzdr antoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 kolejny żelkowy miś na forum, fajnie teraz czekamy na postępy w pracach Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miś Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Kadłub sklejony i przygotowany do malowania. Silniki pomalowane, na razie schną i czekają na sklejanie, wieczorem wrzucę zdjęcia jak wszystko skleję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian440 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Dawej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miś Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Będą jutro, nie mam już siły dziś, po za tym jest jeszcze parę poprawek przed publikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 No i gdzie te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miś Napisano 28 Listopada 2009 Autor Share Napisano 28 Listopada 2009 Jak tylko wyzdrowieje to wrzucę, nie chce podawać teraz konkretnej daty, bo nie wiem ile jeszcze mnie choroba uraczy. Wierzcie mi nie jest łatwo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi