Pawel90 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Wieki temu próbowałem ulepić małego kubełka Italeri. Po pewnym czasie biedak wylądował w pudełku i czekał na swoją szansę. Myślę że warto mu ją dać. Mam nadzieję że przy Waszej pomocy uda się stworzyć coś co kubla przypominać będzie. Po wstępnych oględzinach "miejsca zbrodni" zerwałem kalki. Wnętrze jest jeszcze nie tknięte, a opony nie pomalowane. Parę miejsc obowiązkowo czeka szlif. Razi bardzo niestety niedokładność sklejenia, którą zwłaszcza dzięki zdjęciom dokładnie widać... Będzie co poprawiać. Zastanawiam się czy oszczędzić to malowanie (z pewnymi poprawkami oczywiście)... Przepraszam za słabe oświetlenie, jutro postaram się dodać zdjęcia przy lepszym świetle i już z pewnymi poprawkami w samym modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Parę miejsc obowiązkowo czeka szlif. To jest chyba oczywiste :p na przykład na kołach widać szwy. Chciał bym ci pomóc ale na Kubelwagen'ach się nie znam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi