Majorek Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Oto moje ostatnie wypociny Model ze zwezdy, oczywiście 3piątka. Przeróbek nie było za wiele, błotniki od razu wywaliłem i zrobiłem nowe z papieru ;P plandeki na kabinie i pace z chusteczki higienicznej nasączonej z wikolu i schodki pod drzwiami wyciąłem z pudełka po lodach i oszlifowałem żeby było cieńsze ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Fajny... Nieco opony z felgami za bardzo się błyszczą, chyba, że jest to przekłamanie oświetlenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorek Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 W realu wyglšda trochę lepiej Dzieje się tak pewnie dlatego, że sš one "mokre" i odbijajš wiatło. Dzięki za cennš uwagę, postaram się jeszcze zminimalizować ten efekt wiecenia opon i felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 bardzo ładny ale mogłeś zrobić zdjęcie z bardziej bliska albo lampę włączyć bo troszkawo ciemno ;P ale ogółem ładne :> ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi