star200 Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 (edytowane) narazje wrzucam tak jak są po kolei później wrzucę każdego pojedyńczo Edytowane 1 Października 2006 przez Gość Cytuj
gulus Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Fajne, tylko z prezentacji piwa bym zrezygnował - ale to na przyszłość. Inna sprawa, spróbuj pokazywać miniaturki w rzędach po 3-4 fotki, zaoszczędzisz na przewijaniu strony (i chyba lepiej się tak prezentują). Poprawiłem pierwsze 4 fotki, resztę zrób sam, jeżeli chcesz, bo obowiązku nie ma. Cytuj
Marcin_C Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Fajne, tylko z prezentacji piwa bym zrezygnował - ale to na przyszłość. Czy to znaczy Gulusie, że mam zmienić avatar Cytuj
gulus Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Nie, chodzi o to, że jeżeli pokazuje się model, to powinno być widać model, a nie inne rzeczy. I nie ma tu piwo nic na znaczeniu, mogłoby to być i wino, wódka czy też koszyk z owocami. Cytuj
Artur Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Najgorsze ze od jakiegoś czasu lepiej Mi idzie lepienie po piwku niż przed. Oczywiście bez przesady z ilośćią piwka, ale staje sie ciągle obec ne przy nowych pomysłach. Ale czy to już nałóg?. Cytuj
star200 Napisano 1 Października 2006 Autor Napisano 1 Października 2006 chętnie zrobiłbym tak jak proponujesz guluś ale nieumię :/ jakbyś mi napisał jak to nast razem już będą ładnie zamieszczone Cytuj
gulus Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 To proste, po prostu, pomiędzy linkami kolejnych fotek nie stawia się ENTER tylko SPACJA. Wtedy obrazki są obok siebie, nie jeden pod drugim. Cytuj
Godfryd Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 witam Po pierwsze efekt modeli psuje foto- wszystkie na kupie... weź jakoś osobno je powrzucaj Wypowiem sie na temat czołgów: pzVI- Liny są dziwnie pomalowane- za czyste i zamiast tego srebnego ma być DK- ale to może wina fotek :/ KT- bardzo ładny modelik, może troche za czysty JP- no tu mam więcej zastrzeżeń Za czysty, zero jakiś uszkodzeń... gąski tez bym poprawił. Co do reszty to samo- modele łądnie posklejane, ładnie pomalowane (widac że areo) ale dla mnie często bez wyrazu, duszy. Nie ma jakiś uszkodzeń, zabrudzeń. Jakiś mp na pancerzu dodaje uroku, nie mówiąc o innych skrzynkach itp. Więcej powiem jak dobre foty zobacze pozdr Cytuj
star200 Napisano 1 Października 2006 Autor Napisano 1 Października 2006 zrobiłem małą przeprowadzke i wygląda teraz to tak chyba troche lepiej jakieś podpowiedzi dajcie to będę może coś przerabiał pozatym 251 jest troche uszkodzony i go muszę naprawić niestety efekt ostatniej libacji :/ i niewiem jak pozbyć się znich tłustych plam i kurzu :/ Cytuj
Marcin_C Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Daj sobie na wstrzymanie, doprowadź modele do "ludzkiego" czyt. czystego wyglądu i zrób fotki np. na dworze przy naturalnym świetle, bo te zdjęcia z lampą są mooocno nieciekawe. Cytuj
star200 Napisano 1 Października 2006 Autor Napisano 1 Października 2006 Niestety nie wiem jak wyczyścić modele z kurzu i plam..poradżcie coś Cytuj
Jonak Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Najpierw do wody z detergentem, a potem opłukać. Nie są z cukru, nie rozpuszczą się ;) Cytuj
wolvi Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Jak masz problem z kurzem to kup se taki pendzelek do kładzenia makijażu, lub daktyloskopi i fajnie czyści, jak się boisz, to kup jaśka, rozprój, weż troche pierza, i zrób tyle mini miotełek ile się da. mioteła = pióra + kijek + drucik Cytuj
Artur Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 Mycie modeli to nie jest jednak dobry pomysł. Wilgoć wchodzi wtedy na kalki, chyba ze Sam malujesz znaki. Model musi być w takim miejscu zamknięty. Ja mam je na ścianie na klatce schodowej na piętro powieszone ( na zamkniętych pułkach z pleksi przeźroczystej). Jak schodzę na duł to im przyglądam się i Mnie to cieszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi