SAL@mander Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Witam. W przerwie budowy Fa 223E-0 zrobiłem takie oto maleństwo rodem z Tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Ciekawi mnie ten kolor .Malowałeś go jakąś firmową farbką czy sam ją zrobiłeś?. Ja do afryki robiłem kolory sam ale się nie podobały(oceniającym) Pozwoliłem sobie wkleić próbkę mojego afrykańca .Mam nadzieję że się nie obrazisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Ogólnie fajny, ale jest ślad po łączeniu na kole zapasowym chyba W/g mnie, mógłbyś mu jakieś zacieki i łosza zapodać mocniejszego Tak czy inaczej w sumie mi sie podoba pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 5 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2006 Cześć Bardzo fajny model--- nie ma o co się obrażać. Farba to Pactra Africa Yellow A20 , i trochę pobrudzony pigmentami Tamiya weathering master -- sand + light sand. A z tym kołem zapasowym tu nie ma łączeń, tamiya dała pełny odlew z piastą wciskaną w środek koła. Poprostu tak się ułożył pigment. Dziękuję za oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi