Polak92 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Całkiem fajny model z małymi babolami i dużymi uproszczeniami. Zrobiony OOB, po więcej zapraszam do warsztatu. P.S. tak BTW to moja pierwsza galeria miejmy nadzieję nie ostatnia... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Grzebie sobie po forum i coś znalazłem Myślałem, że to trzy piątka, na prawdę gites zrobiona 72 Ale te tło zabójcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Ooo a jednak ktoś go dojrzał... Dzięki... A co do tła niestety innego nie miałem... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Gąski są gumowe? Model jest OK jak na 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Tak gąski gumowe, ciężko się z nimi współpracowało... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi