TAPIR Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Więc po pierwsze wyjaśnienie , figurka jest to czołgista w 35 a za nim będzie w przyszłości kawałek czołgu dlatego pisze w tym dziale. Figurka firmy ...mmhhhmm....kupiona na giełdzie, malowana akrylowaymi MM co tu dużo mówić czekam na komenty niedługo pokaże ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 bardzo fajnie pomalowana figurka, podoba mi się, widać że popracowałeś nad nią, to Twoja pierwsza czy były wcześniejsze? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Cóż powiem tak pierwsza figurka żywiczna, wcześniej robiłem jakie tam do dioram ale to były w 80 % porażki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 zanim zacząłem cieniować twarze figurek, też zrobiłem masę pomalowanych jedynie fleshem Humbrola Twoja wygląda jakbyś stosował laserunek lub mokrą paletę jak kto woli, do akryli to chyba najciekawsza metoda przy malowaniu twarzy, zacząłem ją stosować pod koniec swojej zabawy z figurkami jak masz jeszcze jakieś figurki to pokazuj, tą jedną narobiłeś apetytu na więcej Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Hehe dobra jutro zrobie kilka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi